UITNODIGING VOOR 

VASTELAOVEND OP DE KOEBERG 

Voor alle kinderen van 7 t/m 18 jaar 

 

Het jaarlijkse vastelaovensfiës van Jong Nederland Baarlo staat voor de deur. Dit jaar wordt de vastelaovend bij Jong Nederland voor alle groepen en alle leeftijden gevierd op vrijdag 22 februari 2019 in de blokhut. Het feest is voor iedereen, je hoeft geen lid te zijn van Jong Nederland.

 

7-8-9 jarigen (Krangsöm, de Grizzly’s, de Bengels): 19.00 uur tot 21.30 uur

10-11-12 jarigen (de Kwaekers, de Muppets): 19.30 uur tot 22.30 uur

13 t/m 18 jarigen (vanaf de Daltons): 20.00 uur tot 00.30 uur.

Let op, de eindtijden zijn uiterlijke tijden, indien ouders dit wensen kunnen zijn hun zoon/dochter natuurlijk eerder (binnen) komen halen.

 

Ook dit jaar wordt er gezorgd voor gezellige vastelaovesmuziek. De entree is gratis. Consumpties zijn tegen een vergoeding verkrijgbaar. Aan kinderen onder de 18 jaar wordt geen alcohol geschonken. Legitimatie verplicht. In verband met de veiligheid is spuitversiering in de blokhut verboden.

 

Prins Eric II van de Kook en zijn adjudanten Leon en Frank zijn ook van de partij. Natuurlijk is ook jeugdprinses Maud met haar adjudanten Sterre en Meike tijdens deze avond aanwezig. Niet alleen deze twee hoogheden zullen dit feest tot een succes maken, maar ook Jong Nederland Baarlo zal deze avond een eigen prins en prinses kiezen. Wil jij ook weten wie dit worden, laat dit feest dan niet aan je (feest)neus voorbij gaan en zorg dat je erbij bent!

 

Het is vastelaovend, dus doe gek, trek je mooiste of gekste pak aan en kom naar de “vastelaovend op de Koeberg”!! Wie weet win je nog een mooie prijs!